J

A

L

A

N

T

I

K

U

S

!

!

  • NONTONYUK!
  • Pasang Iklan
  • Hubungi Kami
  • Tentang Kami
  • Kerjasama
No Name
 

Download Lagu Didi Kempot MP3 Lengkap dan Liriknya, Auto Ambyar!

Download Lagu Didi Kempot MP3 Lengkap dan Liriknya, Auto Ambyar!

Senin, 12 Okt 2020, 15:30 WIB
Download lagu Didi Kempot MP3 full album atau downoad lagi Didi Kempot MP4 lengkap dan terbaru bisa kamu dapatkan dalam artikel ini, geng!

Download lagu Didi Kempot full album MP3 yang bakalan mengisi waktu senggangmu dengan seluruh lagu terbaik dari Godfather of Broken Heart atau Lord Didi.

Siapa yang nggak kenal dengan mendiang Didi Kempot sang legenda Indonesia dengan beragam lagunya yang menjadi favorit para Sobat Ambyar. Bahkan lagunya sudah disetarakan lagu barat terbaru dan terkenal lainnya.

Lagu-lagunya yang seakan sesuai dengan isi hati para Sobat Ambyar yang tengah mengalami patah hati, kerinduan, hingga manisnya jatuh cinta ini pun layak masuk dalam daftar musik wajibmu.

Dalam artikel ini Jaka sudah merangkum dengan lengkap lagu Didi Kempot full album dan cara download lagu Didi Kempot.

Kumpulan Lagu Didi Kempot dan Cara Download-nya

Download Lagu Didi Kempot 3e75d

Lagu mendiang Lord Didi sedari zaman orang tua kita hingga sekarang masih tetap menjadi lagu kesukaan di pelbagai kalangan usia.

Apalagi sekarang banyak aplikasi yang bisa digunakan untuk download lagu Didi Kempot MP3 full album. Selain itu juga ada banyak aplikasi yang tersedia untuk kamu menikmati lagu Didi Kempot secara offline maupun online.

Pokoknya download lagu Didi Kempot terbaru nggak kalah dengan lagu pop Indonesia terbaru lainnya, geng! Berikut ini adalah sejumlah lagu Didi Kempot yang dapat kamu download dan nikmati.

Cara Download Lagu Didi Kempot MP3 dengan Spotify

Jika kamu mengaku sebagai salah satu Sobat Ambyar, pastinya kamu tahu lagu-lagu Didi Kempot yang banyak bercerita mengenai putus cinta, ditinggalkan, perselingkuhan, hingga patah hati.

Liriknya pun yang penuh makna seakan bisa diterima oleh para Sobat Ambyar dan masyarakat luas hingga dinikmati hingga sekarang ini.

Sekarang kamu juga bisa menikmati dan download lagu Didi Kempot full album MP3 menggunakan aplikasi streaming musik terbaik saat ini yakni Spotify.

Jika kamu belum download aplikasi Spotify, berikut ini Jaka sudah menyediakan tautan download yang bisa kamu gunakan, geng.

Spotify Music Apk Icon
Spotify Latest Version
Apps Video & Audio Spotify
DOWNLOAD

Meski nggak bisa didengarkan secara full, kamu bisa melihat daftar lagu dari album Didi Kempot menggunakan playlist Spotify ini.

Meski ada sejumlah cara download lagu MP3 terbaru 2020, tetapi Jaka sangat merekomendasikan cara download menggunakan langkah satu ini, geng.

Berikut ini cara dan langkah download lagu Didi Kempot MP3 menggunakan aplikasi Spotify. Sebelumnya, Jaka peringatkan cara ini bisa dilakukan apabila kamu berlangganan Spotify Premium.

Langkah 1 - Buka dan Cari Album Didi Kempot

Download Lagu Didi Kempot 38b70
  • Pada langkah dan cara download lagu Didi Kempot ini Jaka menggunakan perangkat HP iOS. Sehingga cara tampilan mungkin berbeda dengan Android. Namun, langkah yang digunakan mirip.
  • Buka aplikasi Spotify milikmu dan kemudian cari album Didi Kempot.
  • Kemudian klik tanda panah ke bawah untuk memulai download.

Langkah 2 - Cek Library

Download Lagu Didi Kempot Mp3 B5a0c

Setelah kamu yakin donwload lagu Didi Kempot full album MP3 sudah sukses, kemudian buka menu Library. Kemudian pilih opsi Album.

Langkah 3 - Cek Download

Download Lagu Didi Kempot Koplo Mp3 C488d

Selanjutnya kamu akan mengecek apakah seluruh download lagu Didi Kempot MP3 full album sudah sukses didapatkan.

Rekomendasi Lagu Didi Kempot + Lirik dan Artinya

Jika cara sebelumnya sudah cukup jelas, kamu juga bisa download lagu Didi Kempot MP4 pada 15 lagu Didi Kempot yang sudah Jaka sediakan berikut ini, geng.

Jaka sudah mengumpulkan beragam lagu Didi Kempot yang paling laris dan disukai oleh para Sobat Ambyara. Simak sampai selesai, yuk!

1. Sewu Kuto

Lirik Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh podo rangerteni

Lungamu neng endi



Pirang tahun anggonku nggoleki

Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu



Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Kanggo tombo kangen jroning dodo



Wis tak coba Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu

2. Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan



Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti sprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku



Dudu klambi anyar sing nang njero lemariku

Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar neng ngarepku

3. Cidro

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo



Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae



Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki



Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro



Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae



Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu



Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro

4. Suket Teki

Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati

Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni

Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu



Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki



Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni

Jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu



Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

5. Layang Kangen

Layangmu tak tompo wingi kuwi

Wis tak woco opo karepe atimu

Trenyuh ati iki moco tulisanmu

Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi

Iki ugo aku mesti enggal bali

Ning kepriye maneh mergo kahananku

Cah ayu entenono tekaku



Ra maido sopo wong sing ora kangen

Adoh bojo pingin turu angel merem

Ra maido sopo wing sing ora trenyuh

Ra kepethuk sawetoro pingin weruh

Percoyo aku, kuatno atimu

Cah ayu entenono tekaku

Rekomendasi Download Lagu Didi Kempot Terbaik Lainnya . . .

6. Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan kaya ngenteni

Udan ning mangsa ketiga

Senajan mung sedela ora dadi ngapa

Penting iso ngademke ati



Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku



Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan

Kowe janji lunga ra ana sewulan

Nanging saiki wes luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali-bali



Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene

Biyen aku ngaterke kowe

Ning Pelabuhan Semarang kene

Aku tansah ngenteni kowe



Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku



Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan

Kowe janji lunga ra ana sewulan

Nanging saiki wis luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali-bali



Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene

Biyen aku ngaterke kowe

Ning Pelabuhan Semarang kene

Aku tansah ngenteni kowe



Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku

7. Stasiun Balapan

Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo Sing Dadi Kenangan

Kowe Karo Aku

Naliko Ngeterke Lungamu



Ning Stasiun Balapan

Rasane Koyo Wong Kelangan

Kowe Ninggal Aku

Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku

Da... Dada Sayang

Da... Slamat Jalan



Janji Lungo Mung Sedelo

Jare Sewulan Ra Ono

Pamitmu Naliko Semono

Ning Stasiun Balapan Solo



Janji Lungo Mung Sedelo

Malah Tanpo Kirim Warto

Lali Opo Pancen Nglali

Yen Eling Mbok Enggal Bali



Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo Sing Dadi Kenangan



Janji Lungo Mung Sedelo

Jare Sewulan Ra Ono

Pamitmu Naliko Semono

Ning Stasiun Balapan Solo



Janji Lungo Mung Sedelo

Malah Tanpo Kirim Warto

Lali Opo Pancen Nglali

Yen Eling Mbok Enggal Bali



Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo Sing Dadi Kenangan

8. Pantai Klayar

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.

Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.

Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.

Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo



Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.

Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo



Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.

Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

9. Lingso Tresno

Sindap ...aaapp . sing ono rambut ku iki

Iseh biso tak kramasi ...

Nanging yen ngramasi loro ati

Ora gampang koyoo mijet uwoh ing ranti

Lingso ... oooo ...

Sing ono rambut ku iki

Iseh biso tak pethani

Nanging yen methani loro ati

Ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti

Indah ing ombak segoro

Parangtritis . sak kiduling yogjo

Eling aku tansah eling

Senadyan kowe rak eling



Reged sing ono kulitku iki

Iseh biso tak resiki

Nanging yen ngresiki ati iki



Ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti



Indah ing ombak segoro parangtritis ...

Sak kidul ing yogjo

Eling akuu tansah eling ...

Senadya kowe rak eling ...

Indah ing ombak segoro parangtritis ...

Sak kidul ing yogjo

Eling aku tansah eling ...

Senadyan kowe rak eling ...

10. Banyu Langit

Sworo angin angin sing ngeridu ati

Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi

Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi



Ngalemo ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo ngalem neng aku

Ben ra adem kesiram udan ing dalu



Banyu langit sing ono dhuwur khayangan

Watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong seng kasmaran

Setyo janji seprene tansah kelingan



Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu ngomongke opo

Ademe gunung merapi purbo

Sing ning langgran wonosari jogjakarta



Janjine lungane ra nganti suwe-suwe

Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungane ra nganti semene suwene

Nganti kapan tak enteni sak tekane



Banyu langit sing ono dhuwur khayangan

Watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong seng kasmaran

Setyo janji seprene tansah kelingan



Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu ngomongke opo

Ademe gunung merapi purbo

Sing ning langgran wonosari jogjakarta



Janjine lungane ra nganti suwe-suwe

Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungane ra nganti semene suwene

Nganti kapan tak enteni sak tekane

11. Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan

Saksi bisu sing dadi kenangan

Prasetyamu kui mung kiasan

Tresnamu saiki wis ilang



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro ngawi



Kembang tebu sing neng sawah nggrudo

Ora garing senadyan mongso ketiga

Tansah eling jamane semono

Neng kulon terminal kertonegoro



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro ngawi



Kembang tebu sing kabur kanginan

Saksi bisu sing dadi kenangan

Prasetyamu kui mung kiasan

Tresnamu saiki wis ilang



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopoNeng kulon terminal kertonegoro

Ngawi

12. Tangise Ati

Udan deres, wayahe wis wengi

Njur kelingan lungamu dek wingi

Opo wis dadi gegarising pesthi

Kowe bakal cidro janji



Senajan uripku rekoso

Kabeh mau bakale tak tompo

Nuruti gedhang yuaning roso

Bebrayan urip klawan ndiko



Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene

Laraning ati sing nyonggo aku dewe

Ora ngiro yen bakal ngene dadine

Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake

13. Ketaman Asmoro

Saben wayah lingsir wengi

Mripat iki ora biso turu

Tansah kelingan sliramu

Wong ayu kang dadi pepujanku



Bingung rasane atiku

Arep sambat nanging karo sopo

Nyatane ora kuwowo

Nyesake atiku sansoyo nelongso



Wis tak lali-lali

Malah sansoyo kelingan

Nganti tekan mbesok kapan nggonku

Mendem ora biso turu



Opo iki sing jenenge

Wong kang lagi ke taman asmoro

Prasasat ra biso lali

Esuk awan bengi tansah mbedo ati

14. Ojo Sujono

aku wis ngaku salah

kondho sa nyatane

soko ati ora mung ono lambe

geni sing neng ati enggal di sirami yo ben adhem

koyo dhek wingi...



mbok wis ojo sujono

ojo nyikso rogo

tresno

kuwi mesthi ono godho

mowo sing neng dhodho

engal di leremno

yon ben tentrem koyo dhek semono



ronce ronce

melati benange lawe

pupus klopo

tansyah ngelingke...

nganti tuwo aku esih tresno kowe

snajan ono godho sepira akehe

15. Ikhlas

Trimo mundur timbang loro ati

Tak oyakko wong kono wis lali

Pancen wis nasibku iki

Nandur becik tukule kok dilarani



Trimo ngalah aku wis ra betah

Tak tangisono mung gawe susah

Karepe wis ngajak pisah

Karo aku wis ra karep omah-omah



Nanges aku isin senajan loro ing batin

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing

Aku lilo pisah kanthi lahir batin



Trimo mundur timbang loro ati

Tak oyakko wong kono wis lali

Pancen wis nasibku iki

Nandur becik tukule kok dilarani



Trimo ngalah aku wis ra betah

Tak tangisono mung gawe susah

Karepe wis ngajak pisah

Karo aku wis ra karep omah-omah



Nanges aku isin senajan loro ing batin

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Akhir Kata

Itu dia tadi sejumlah lagu Didi Kempot yang bisa kamu download dan dapatkan. Kamu bisa juga cek cara download lagu Didi Kempot MP3 full album menggunakan langkah yang sudah Jaka sediakan.

Jika kamu nggak ingin download lagu menggunakan aplikasi Spotify. Jaka masih ada rekomendasi aplikasi download lagu MP3 terbaik untuk Android, geng.

Kalau menurut kamu lagu Didi Kempot mana yang paling mengena hatimu? Yuk, bagikan pendapatmu dalam kolom komentar, geng!

Baca juga artikel seputar Musik atau artikel menarik lainnya dari Prameswara Padmanaba

ARTIKEL TERKAIT
Lagu Natal Populer Di Youtube Banner

Inilah 5 Lagu Natal Paling Populer Sepanjang Masa di YouTube

Aplikasi Cover Lagu 0636c

10 Aplikasi Cover Lagu Terbaik 2020 untuk Android, Bisa Rekam Video!

Aplikasi Download Lagu 51329

10 Aplikasi Download Lagu MP3 Terbaik Android, Lebih Irit Kuota!

Aplikasi Edit Lagu 63b12

10 Aplikasi Edit Lagu Terbaik Android 2020, Bikin Sesuai Selera!

Aplikasi Lirik Lagu Banner 559e6

10 Aplikasi Lirik Lagu Terbaik untuk Android di 2020 (Online & Offline)

Kumpulan Cover Drum Andorid Lagu Musisi Terkenal Banner

10 Cover Drum Lagu Musisi Terkenal Hanya Dengan HP Android

Langganan Artikel
Temukan Tips dan Berita menarik setiap harinya. GRATIS!
ARTIKEL REKOMENDASI
50+ Kata Kata Bahasa Jawa Lucu + Artinya Terbaru 2020, Dijamin Ngakak!

50+ Kata Kata Bahasa Jawa Lucu + Artinya Terbaru 2020, Dijamin Ngakak!

50+ Kata Mutiara Cinta Bahasa Jawa dan Artinya Terbaru, Dijamin Baper!

50+ Kata Mutiara Cinta Bahasa Jawa dan Artinya Terbaru, Dijamin Baper!

50 Lagu 90an Indonesia dan Barat Terbaik | Bikin Nostalgia!

50 Lagu 90an Indonesia dan Barat Terbaik | Bikin Nostalgia!

50 Kata Mutiara Bahasa Jawa Beserta dengan Artinya, Menginspirasi Kehidupan!

50 Kata Mutiara Bahasa Jawa Beserta dengan Artinya, Menginspirasi Kehidupan!

Tags Terkait:

Tunggu sebentar...

Keluar dari JalanTikus

Popup External Background JalanTikus

Apakah anda yakin untuk meninggalkan website JalanTikus?

Ya
Batal