J

A

L

A

N

T

I

K

U

S

!

!

  • NONTONYUK!
  • Pasang Iklan
  • Hubungi Kami
  • Tentang Kami
  • Kerjasama
No Name
 

15 Lagu Didi Kempot Terbaik + Lirik Lengkap, Sobat Ambyar Masuk!

15 Lagu Didi Kempot Terbaik + Lirik Lengkap, Sobat Ambyar Masuk!

Jumat, 27 Mar 2020, 20:00 WIB
Suka dengerin lagu-lagu galau? Berikut adalah lagu Didi Kempot terbaik lengkap dengan liriknya yang bisa bikin kamu galau setengah mati

Belum lama ini, nama penyanyi campursari legendaris Indonesia, Didi Kempot, kembali mencuat di belantara musik Indonesia. Padahal, penyanyi satu ini sudah berkarya sejak tahun 1984, lho.

Iringan musik dengan lirik yang menyayat hati selalu menghiasi lagu-lagu Didi Kempot. Anak-anak muda yang suka lagu galau kini mendadak nge-fans berat dengan Godfather of Broken Heart yang satu ini.

Kalau kamu adalah salah satu Sobat Ambyar alias fans berat Didi Kempot, kamu pasti tahu, dong, semua lagu terbaik beserta lirik lagu Didi Kempot?

Nggak perlu khawatir kalau nggak hafal. Dalam artikel ini, Jaka sudah pilihkan 15 dari puluhan lagu Didi Kempot yang melegenda khusus buat kamu.

15 Lagu Didi Kempot Lengkap Dengan Lirik dan Arti

Download Lagu Didi Kempot Banyu Langit E9a7c

Lagu Didi Kempot sudah setia menemani dari zaman orang tua, bahkan kakek nenek kita. Namun, baru kini lagu pop Didi Kempot berhasil meraup penonton dari kalangan muda.

Lirik lagu Didi Kempot yang bercerita tentang patah hati, putus cinta, bahkan perselingkuhan tetap bisa bikin kamu nangis meskipun dinyanyikan dalam bahasa Jawa.

Dulu, lagu Didi Kempot hanya bisa kamu dengarkan melalui CD atau kaset. Kemunculannya di TV dan radio pun jarang banget, geng.

Kini, kamu sudah bisa mendengarkan semua lagu legendaris hingga lagu Didi Kempot terbaru di aplikasi streaming musik seperti Spotify.

Spotify Music Apk Icon
Spotify 8.5.49.973
Apps Video & Audio Spotify
DOWNLOAD

Selain mendengarkan, kamu juga bisa download lagu Didi Kempot, lho. Download lagu Didi Kempot Pamer Bojo atau download lagu Didi Kempot Cidro juga bisa kamu lakukan di Spotify.

Kamu juga bisa mengetahui lagu-lagu Didi Kempot terbaik melalui playlist dari Spotify di bawah ini. Sayangnya, kamu nggak bisa mendengarkan secara full.

Kalau kamu pengen dengerin lagu Didi Kempot secara full sambil karaokean, Jaka sudah siapkan 15 lagu Didi Kempot, lengkap dengan video klip dan liriknya.

Daripada membuang waktu lama-lama, langsung cek saja, yuk, geng!

1. Sewu Kuto

Lirik Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh podo rangerteni

Lungamu neng endi



Pirang tahun anggonku nggoleki

Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu



Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Kanggo tombo kangen jroning dodo



Wis tak coba Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu

2. Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan



Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti sprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku



Dudu klambi anyar sing nang njero lemariku

Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar neng ngarepku

3. Cidro

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo



Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae



Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki



Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro



Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae



Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu



Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro

4. Suket Teki

Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati

Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni

Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu



Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki



Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni

Jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu



Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

5. Layang Kangen

Layangmu tak tompo wingi kuwi

Wis tak woco opo karepe atimu

Trenyuh ati iki moco tulisanmu

Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi

Iki ugo aku mesti enggal bali

Ning kepriye maneh mergo kahananku

Cah ayu entenono tekaku



Ra maido sopo wong sing ora kangen

Adoh bojo pingin turu angel merem

Ra maido sopo wing sing ora trenyuh

Ra kepethuk sawetoro pingin weruh

Percoyo aku, kuatno atimu

Cah ayu entenono tekaku

Lagu Didi Kempot Terbaik Lainnya . . .

6. Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan kaya ngenteni

Udan ning mangsa ketiga

Senajan mung sedela ora dadi ngapa

Penting iso ngademke ati



Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku



Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan

Kowe janji lunga ra ana sewulan

Nanging saiki wes luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali-bali



Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene

Biyen aku ngaterke kowe

Ning Pelabuhan Semarang kene

Aku tansah ngenteni kowe



Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku



Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan

Kowe janji lunga ra ana sewulan

Nanging saiki wis luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali-bali



Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene

Biyen aku ngaterke kowe

Ning Pelabuhan Semarang kene

Aku tansah ngenteni kowe



Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku

7. Stasiun Balapan

Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo Sing Dadi Kenangan

Kowe Karo Aku

Naliko Ngeterke Lungamu



Ning Stasiun Balapan

Rasane Koyo Wong Kelangan

Kowe Ninggal Aku

Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku

Da... Dada Sayang

Da... Slamat Jalan



Janji Lungo Mung Sedelo

Jare Sewulan Ra Ono

Pamitmu Naliko Semono

Ning Stasiun Balapan Solo



Janji Lungo Mung Sedelo

Malah Tanpo Kirim Warto

Lali Opo Pancen Nglali

Yen Eling Mbok Enggal Bali



Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo Sing Dadi Kenangan



Janji Lungo Mung Sedelo

Jare Sewulan Ra Ono

Pamitmu Naliko Semono

Ning Stasiun Balapan Solo



Janji Lungo Mung Sedelo

Malah Tanpo Kirim Warto

Lali Opo Pancen Nglali

Yen Eling Mbok Enggal Bali



Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo Sing Dadi Kenangan

8. Pantai Klayar

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.

Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.

Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.

Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo



Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.

Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo



Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.

Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

9. Lingso Tresno

Sindap ...aaapp . sing ono rambut ku iki

Iseh biso tak kramasi ...

Nanging yen ngramasi loro ati

Ora gampang koyoo mijet uwoh ing ranti

Lingso ... oooo ...

Sing ono rambut ku iki

Iseh biso tak pethani

Nanging yen methani loro ati

Ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti

Indah ing ombak segoro

Parangtritis . sak kiduling yogjo

Eling aku tansah eling

Senadyan kowe rak eling



Reged sing ono kulitku iki

Iseh biso tak resiki

Nanging yen ngresiki ati iki



Ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti



Indah ing ombak segoro parangtritis ...

Sak kidul ing yogjo

Eling akuu tansah eling ...

Senadya kowe rak eling ...

Indah ing ombak segoro parangtritis ...

Sak kidul ing yogjo

Eling aku tansah eling ...

Senadyan kowe rak eling ...

10. Banyu Langit

Sworo angin angin sing ngeridu ati

Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi

Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi



Ngalemo ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo ngalem neng aku

Ben ra adem kesiram udan ing dalu



Banyu langit sing ono dhuwur khayangan

Watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong seng kasmaran

Setyo janji seprene tansah kelingan



Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu ngomongke opo

Ademe gunung merapi purbo

Sing ning langgran wonosari jogjakarta



Janjine lungane ra nganti suwe-suwe

Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungane ra nganti semene suwene

Nganti kapan tak enteni sak tekane



Banyu langit sing ono dhuwur khayangan

Watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong seng kasmaran

Setyo janji seprene tansah kelingan



Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu ngomongke opo

Ademe gunung merapi purbo

Sing ning langgran wonosari jogjakarta



Janjine lungane ra nganti suwe-suwe

Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungane ra nganti semene suwene

Nganti kapan tak enteni sak tekane

11. Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan

Saksi bisu sing dadi kenangan

Prasetyamu kui mung kiasan

Tresnamu saiki wis ilang



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro ngawi



Kembang tebu sing neng sawah nggrudo

Ora garing senadyan mongso ketiga

Tansah eling jamane semono

Neng kulon terminal kertonegoro



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro ngawi



Kembang tebu sing kabur kanginan

Saksi bisu sing dadi kenangan

Prasetyamu kui mung kiasan

Tresnamu saiki wis ilang



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro



Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopoNeng kulon terminal kertonegoro

Ngawi

12. Tangise Ati

Udan deres, wayahe wis wengi

Njur kelingan lungamu dek wingi

Opo wis dadi gegarising pesthi

Kowe bakal cidro janji



Senajan uripku rekoso

Kabeh mau bakale tak tompo

Nuruti gedhang yuaning roso

Bebrayan urip klawan ndiko



Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene

Laraning ati sing nyonggo aku dewe

Ora ngiro yen bakal ngene dadine

Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake

13. Ketaman Asmoro

Saben wayah lingsir wengi

Mripat iki ora biso turu

Tansah kelingan sliramu

Wong ayu kang dadi pepujanku



Bingung rasane atiku

Arep sambat nanging karo sopo

Nyatane ora kuwowo

Nyesake atiku sansoyo nelongso



Wis tak lali-lali

Malah sansoyo kelingan

Nganti tekan mbesok kapan nggonku

Mendem ora biso turu



Opo iki sing jenenge

Wong kang lagi ke taman asmoro

Prasasat ra biso lali

Esuk awan bengi tansah mbedo ati

14. Ojo Sujono

aku wis ngaku salah

kondho sa nyatane

soko ati ora mung ono lambe

geni sing neng ati enggal di sirami yo ben adhem

koyo dhek wingi...



mbok wis ojo sujono

ojo nyikso rogo

tresno

kuwi mesthi ono godho

mowo sing neng dhodho

engal di leremno

yon ben tentrem koyo dhek semono



ronce ronce

melati benange lawe

pupus klopo

tansyah ngelingke...

nganti tuwo aku esih tresno kowe

snajan ono godho sepira akehe

15. Ikhlas

Trimo mundur timbang loro ati

Tak oyakko wong kono wis lali

Pancen wis nasibku iki

Nandur becik tukule kok dilarani



Trimo ngalah aku wis ra betah

Tak tangisono mung gawe susah

Karepe wis ngajak pisah

Karo aku wis ra karep omah-omah



Nanges aku isin senajan loro ing batin

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing

Aku lilo pisah kanthi lahir batin



Trimo mundur timbang loro ati

Tak oyakko wong kono wis lali

Pancen wis nasibku iki

Nandur becik tukule kok dilarani



Trimo ngalah aku wis ra betah

Tak tangisono mung gawe susah

Karepe wis ngajak pisah

Karo aku wis ra karep omah-omah



Nanges aku isin senajan loro ing batin

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Akhir Kata

Demikian artikel Jaka mengenai lagu-lagu terbaik dari legenda musik Indonesia, Didi Kempot. Menurut kamu, lagu manakah yang paling bikin nangis, geng?

Sampai jumpa lagi di artikel menarik Jaka lainnya, yah! Jangan lupa tinggalkan jejak berupa komentar di kolom yang telah disediakan.

Baca juga artikel seputar Musik atau artikel menarik lainnya dari Prameswara Padmanaba

ARTIKEL TERKAIT
Lagu Natal Populer Di Youtube Banner

Inilah 5 Lagu Natal Paling Populer Sepanjang Masa di YouTube

Aplikasi Cover Lagu Android Banner 841c6

10 Aplikasi Cover Lagu Terbaik di Android 2020, Auto Jadi Selebgram!

Aplikasi Download Lagu 51329

10 Aplikasi Download Lagu MP3 Terbaik Android, Lebih Irit Kuota!

Aplikasi Edit Lagu 63b12

10 Aplikasi Edit Lagu Terbaik Android 2020, Bikin Sesuai Selera!

Aplikasi Lirik Lagu Banner 559e6

10 Aplikasi Lirik Lagu Terbaik untuk Android di 2020 (Online & Offline)

Kumpulan Cover Drum Andorid Lagu Musisi Terkenal Banner

10 Cover Drum Lagu Musisi Terkenal Hanya Dengan HP Android

Langganan Artikel
Temukan Tips dan Berita menarik setiap harinya. GRATIS!
ARTIKEL REKOMENDASI
50+ Kata Kata Bahasa Jawa Lucu + Artinya Terbaru 2020, Dijamin Ngakak!

50+ Kata Kata Bahasa Jawa Lucu + Artinya Terbaru 2020, Dijamin Ngakak!

50+ Kata Mutiara Cinta Bahasa Jawa dan Artinya Terbaru, Dijamin Baper!

50+ Kata Mutiara Cinta Bahasa Jawa dan Artinya Terbaru, Dijamin Baper!

50 Lagu 90an Indonesia dan Barat Terbaik | Bikin Nostalgia!

50 Lagu 90an Indonesia dan Barat Terbaik | Bikin Nostalgia!

50 Kata Mutiara Bahasa Jawa Beserta dengan Artinya, Menginspirasi Kehidupan!

50 Kata Mutiara Bahasa Jawa Beserta dengan Artinya, Menginspirasi Kehidupan!

Tags Terkait:

Tunggu sebentar...

Keluar dari JalanTikus

Popup External Background JalanTikus

Apakah anda yakin untuk meninggalkan website JalanTikus?

Ya
Batal